• FLL regiofinale-22 november 2015

  Wat kunnen we terugkijken op een fantastische dag. We hebben onze drie teams, gespannen, actief en enthousiast in actie gezien.
  Daarnaast zagen we één klas die samen optrokken en elkaar onophoudelijk aangemoedigd hebben. Alle leerlingen hebben het beste uit zichzelf gehaald en misschien nog wel meer. U kunt trots zijn op uw kind(eren) en wij op onze leerlingen.
  De finale gereden met de robot, een beker voor de projectpresentatie van WPK en de Doede ten Cate inspiration award voor B.O.M.-Trash.
  Dit zullen we maandagmorgen op gepaste wijze vieren met de klas.

  Natuurlijk zijn we ook blij met alle belangstelling van ouders, broers en zussen, opa's en oma's, buren en familie. Fijn om te zien dat het enthousiasme zo ver reikt en de betrokkenheid zo groot is.

  Met de derde plaats  over-all van de Waste Processing Kids hebben we een ticket naar de Benelux finale op 30 januari in Venlo verdiend.  We zullen hier met de hele klas met de bus naar toe gaan. WPK heeft natuurlijk fans nodig. Bovendien is het voor de andere twee teams een leuke ervaring om zo'n dag mee te maken.  We zullen u  hierover later meer informatie geven. Noteert u die dag alvast in uw agenda.

St. Jan Baptist basisschool

adres: Oude Kerkstraat 27, 5507 LA Veldhoven telefoon: 040-205 1303 e-mail: sintjanbaptist@veldvest.nl